Megújult a katasztrófavédelem YouTube csatornája

forrás: tolna.katasztrofavedelem.hu

Még több tartalommal jelentkezik ez után a katasztrófavédelem YouTube csatornája, amely több mint egymillió megtekintést ért el az utóbbi hónapokban.

Megújult tartalommal, ismeretterjesztő filmekkel és beavatkozásokról készült tudósításokkal is találkozhatnak az érdeklődők a katasztrófavédelem YouTube csatornáján. Az eddig háttérben működő, leginkább forrásanyagként szolgáló csatorna 2020 tavaszától, arculatváltás és tartalomfrissítés után, több mint száz kisfilmet kínál a böngészőknek.

A csatornára eddig négyezren iratkoztak fel, a látogatók több mint egymilliószor nézték meg a közzétett videókat. A legnépszerűbb tudósítás az a légikatasztrófa-szimuláció, ami 2014 tavaszán Budakalásznál történt. A feltételezés szerint huszonkét emberrel a fedélzetén lezuhant Budakalásznál egy AN 26-os repülőgép, az utasok felkutatására, mentésére a tűzoltóság, a honvédség, a mentőszolgálat és a rendőrség egységei indultak. Az erről szóló filmre több mint egymillió 311 ezren voltak kíváncsiak.

A 2012 szeptemberében indult, eleinte háttérben működő internetes platform ezentúl folyamatosan, hetente több alkalommal is frissül. Így, a katasztrófavédelem honlapján, Instagram, és Facebook oldalán kívül egy újabb felületen is elérhetőek a szervezethez köthető legfontosabb és legérdekesebb információk. 

A YouTube csatorna ezen a linken érhető el: 

https://www.youtube.com/user/BMOKF/featured